24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen…
Read MoreAjda je skromna rastlina, ki uspeva na skromnejših tleh, ne…
Read MorePREHRANSKI NASVETI
ABC prehrane
Novice
24. april že četrto leto zapored zaznamuje dan, posvečen problematiki zavržene hrane. Glavni cilj aktivnosti, ki potekajo na ta dan, je posameznike spodbuditi k zmanjševanju in…
Ajda je skromna rastlina, ki uspeva na skromnejših tleh, ne potrebuje škropljenja s pesticidi in herbicidi, saj sintetizira snovi s katerimi se brani pred škodljivci in zavira kaljenje…
Letos bo potekal že četrti slovenski dan brez zavržene hrane, ki ga obeležujemo 24. aprila. Na ta dan bo zato izveden posvet »Spoštujmo hrano, spoštujmo planet«, ki bo potekal med 8.30…
© 2021 Inštitut za nutricionistiko Oblikovanje: mixer.si Tehnična izvedba: Kreatik.si