Prehrana z nizko vsebnostjo polnozrnatih žit je po raziskavi…
Read MoreRaziskava izvedena na starejših v Švici je pokazala, da…
Read MorePo vsej Sloveniji bomo danes obeležili že 14. izvedbo…
Read MorePREHRANSKI NASVETI
ABC prehrane
Novice
Prehrana z nizko vsebnostjo polnozrnatih žit je po raziskavi Global Burden of Disease iz leta 2017 drugi največji prehranski dejavnik tveganja za prezgodnjo smrt, kljub temu pa…
Raziskava izvedena na starejših v Švici je pokazala, da osebni zdravniki pogosto niso bili seznanjeni o pacientovem uživanju prehranskih dopolnil, kar bi potencialno lahko vplivalo na…
Po vsej Sloveniji bomo danes obeležili že 14. izvedbo Tradicionalnega slovenskega zajtrka, letos pod sloganom »Tradicionalni slovenski zajtrk – moj naj zajtrk!«. Projekt, ki je že…
Živila lahko glede na njihove lastnosti razvrstimo v različne skupine. Živilom znotraj posamezne skupine so lahko skupni tehnološki postopki izdelave ter hranilna sestava in hranilne vrednosti. Predstavljamo značilnosti posameznih skupin živil:
Stran je v izdelavi.
Hvala za razumevanje.
© 2021 Inštitut za nutricionistiko Oblikovanje: mixer.si Tehnična izvedba: Kreatik.si