Z razglasitvijo tedna slovenske hrane dajemo pomemben pečat slovenski…
Read MoreInštitut za nutricionistiko je zaključil projekt NutriCare, v katerem…
Read MoreLetos bo izvedena že 15. nacionalna konferenca obvladovanja sladkorne…
Read MorePREHRANSKI NASVETI
ABC prehrane
Novice
Z razglasitvijo tedna slovenske hrane dajemo pomemben pečat slovenski hrani oziroma hrani iz lokalnega okolja, ozaveščamo javnost o pomenu domače pridelave in predelave hrane ter o…
Inštitut za nutricionistiko je zaključil projekt NutriCare, v katerem so preučevali prehransko stanje prebivalcev domov za starejše občane (DSO) v Sloveniji. Slednji imajo zelo…
Letos bo izvedena že 15. nacionalna konferenca obvladovanja sladkorne bolezni 2024 z naslovom Nadgrajujemo programe za osebe s sladkorno boleznijo, ki bo potekala v četrtek, 14.…
Živila lahko glede na njihove lastnosti razvrstimo v različne skupine. Živilom znotraj posamezne skupine so lahko skupni tehnološki postopki izdelave ter hranilna sestava in hranilne vrednosti. Predstavljamo značilnosti posameznih skupin živil:
Stran je v izdelavi.
Hvala za razumevanje.
© 2021 Inštitut za nutricionistiko Oblikovanje: mixer.si Tehnična izvedba: Kreatik.si